Σχόλιο Χατζηδάκη για τη μεταφορά έδρας των ΦΑΓΕ και Coca Cola στο εξωτερικό

    «Mε την προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών, το κλίμα θα αλλάξει περαιτέρω προς το καλύτερο για τη χώρα μας, δεν θα μεταφέρουν την έδρα τους άλλες εταιρείες και αντίθετα θα έρθουν νέες», σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Κ. Χατζηδάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την απόφαση της ΦΑΓΕ και της COCA COLA να μεταφέρουν την έδρα τους.
     «Δεν μπορώ να υποδείξω σε καμία επιχείρηση τι θα κάνει ως προς τη στρατηγική της, ούτε έχω τη δυνατότητα λήψης αστυνομικών μέτρων. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε στις διαρθρωτικές αλλαγές και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργούν αμφιβολίες για τις προοπτικές της χώρας. Είμαστε εδώ αγνοώντας το πολιτικό κόστος για να πάρουμε τα μέτρα για να γίνουν τα οχυρωματικά έργα. Να έχουμε μια ισχυρή βάση στήριξης για το μέλλον. Το κλίμα έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα», ανέφερε.

Η εκτίμηση του υπουργού είναι ότι «αν συνεχιστεί η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τότε επιχειρήσεις δεν θα φύγουν και άλλες θα ξεκινήσουν να έρχονται στη χώρα. Είναι μια εθνική προσπάθεια, είναι προσπάθεια για την πατρίδα μας και ο καθένας από τη δική του θέση πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατόν. Είμαστε πάνω απ’ όλα Έλληνες, οι στιγμές είναι ιστορικές»

ΠΗΓΗ:nooz.gr

Ετικέτες:

About geoponos5

Ελεύθερες Γεωπονικές Ενημερώσεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: