Tηγανητό καλαμάρι με λεμόνι και θυμάρι

1 κιλό καλαμάρι ροδέλες
2 φλιτζάνια αλεύρι
1 κουτάλι της σούπας θυμάρι φρέσκο
αλάτι, πιπέρι
λάδι για τηγάνισμα
1 λεμόνι κομμένο σε λεπτές φέτες
4 κουτάλια της σούπας μαργαρίνη
2 κουτάλια της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 κουταλάκι θυμάρι
Πλένετε το καλαμάρι και το βάζετε σε σουρωτήρι. Σε μια λεκάνη βάζετε το αλεύρι, το θυμάρι, το αλάτι, το πιπέρι και τα ανακατεύετε. Βάζετε στη φωτιά το λάδι για να ζεσταθεί. Περνάτε το καλαμάρι από το αλεύρι και το ρίχνετε στο ζεστό λάδι. Μόλις ροδοκοκκινήσει το μεταφέρετε σε δοχείο με απορροφητικό χαρτί. Οταν είναι έτοιμο το βάζετε σε πιατέλα σερβιρίσματος. Αδειάζετε το λάδι και ρίχνετε τις φέτες λεμονιού, τη μαργαρίνη και το θυμάρι. Μόλις λειώσει η μαργαρίνη ρίχνετε τον μαϊντανό και τα περιχύνετε στο καλαμάρι. Σερβίρετε αμέσως.

Ετικέτες:

About geoponos5

Ελεύθερες Γεωπονικές Ενημερώσεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: