Ίδρυση Α.Σ. ΘΕΣΤΟ (Αγρ.Συν/σμός Τοματοπαραγωγών) στην Θεσσαλία

ntomata4001

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με 352 μέλη ξεκινάει ο Α.Σ. ΘΕΣΤΟ

   Με 352 ιδρυτικά μέλη κατατίθεται τελικά αύριο στο Ειρηνοδικείο Λάρισας ο «Α.Σ. ΘΕΣΤΌ». Στην ιδρυτική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια, εγκρίθηκε εν μέσω χειροκροτημάτων και με αρκετές διαφοροποιήσεις που προέκυψαν από το γόνιμο διάλογο που αναπτύχθηκε, το καταστατικό του Συνεταιρισμού των Θεσσαλών Τοματοπαραγωγών, ενώ εκλέχτηκε η προσωρινή διοίκηση που θα οδηγήσει το Συνεταιρισμό σε εκλογές περί τα μέσα Φεβρουαρίου του 2013.

   Στη Συνέλευση παρευρέθηκε και η δικηγόρος κ. Μαυροπόδη, η οποία ανέγνωσε και ανάλυσε τις βασικές αρχές του καταστατικού, τονίζοντας το αυτονόητο: ότι θεμέλιος λίθος του συνεταιρισμού είναι τα μέλη του και ανώτερη εξουσία η Γενική Συνέλευσή τους, ενώ όλα τα υπόλοιπα όργανα διεκπεραιώνουν απλά τις αποφάσεις που αυτή λαμβάνει και γι’ αυτό το ρόλο τους ελέγχονται και απολογούνται. Από τα μέλη τονίστηκε για μια ακόμη φορά η ανάγκη πλήρους διαφοροποίησης από τα κακώς κείμενα του παρελθόντος και ισχυροποίησης των ελεγκτικών μηχανισμών, ενώ ξεκαθαρίστηκε ότι στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει και δεν αποκλείεται κανένας, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα σε όσους διστάζουν, να προχωρήσουν και αυτοί άμεσα στην εγγραφή τους. ntomata501

   Για το σκοπό αυτό δόθηκε παράταση εγγραφών μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, με τους ευνοϊκούς όρους που ισχύσαν και για τα ιδρυτικά μέλη (πληροφορίες στο 6932530509).

   Επίσης, η προσωρινή διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει όσους στήριξαν την προσπάθεια γέννησης του νέου Θεσσαλικού Συνεταιρισμού και ιδιαίτερα το ΣΘΕΒ και τον Πρόεδρό του κ. Απόστολο Δοντά, για την ευγενική παραχώρηση χώρου εγγραφής των μελών. Εύχεται τέλος σε όλους τους αγρότες μια καλή, δυναμική και συνεργατική χρονιά.

ntomata500thesto

________________________________________
Προσωρινά Διοίκηση του Α.Σ. ΘΕΣΤΌ :
Δρόσος Γιώργος, 6977589648
Καρατόλιας Χρήστος, 6974732460
Κουτσαμπέλα Χριστίνα, 6947600704
Κυρίτσης Νίκος, 6972084690
Μπαχατίρογλου Αναστάσιος, 6945598258
Σουλιώτης Χρήστος, 6974009901
Χριστοδούλου Κώστας, 6944898425
πηγή : μας εστάλει με e-mail

Ετικέτες:

About ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: