Σαλάτα με ρόδι, φασολάκι και φουντούκια

3 φλυτζάνια κατεψυγμένο λεπτό φασολάκι
1 φλυτζάνι φουντούκια ωμά σπασμένα στα 2
¾ φλυτζανιού ξηρό μπιζέλι (αφού το βράσετε για λίγο)
6-7 μανιτάρια κομμένα κατά μήκος
1 κολοκυθάκι πράσινο κομμένο φέτες
½ φλ.φρέσκο φινόκιο κομμένο φέτες
1 ½ φλ. Σπόρια ρόδι
Dressing:
1 κ.σ.μουστάρδα σε κόκκους
1/3 φλ. Χαρουπόμελο
1/3 φλ. Ελαιόλαδο
1/3 φλ. Βαλσαμικό ξύδι
Αλάτι,πιπέρι
Ξεπαγώστε το φασολάκι. Μουλιάστε το μπιζέλι για περίπου 2 ώρες πριν το βράσετε για ένα 20λεπτο και μέχρι να μαλακώσει. Προσέξτε να μην λιώσουν, να σας μείνουν τραγανά. Ξεπλύνετε σε κρύο νερό και στραγγίξτε. Μέχρι να ψηθούν, τσιγαρίστε το κολοκυθάκι για 1-2 λεπτά και από τις 2 πλευρές. Στραγγίξτε σε απορροφητικό χαρτί. Σε μια ρηχή πιατέλα, βάλτε τα φασολάκια (ωμά), το μπιζέλι, τα μανιτάρια, τα φουντούκια, το φινόκιο,τα κολοκυθάκια και τα ρόδια. Περιχύστε με το dressing, αφού κτυπήσετε όλα τα υλικά σε ένα shaker.
Advertisements

Ετικέτες:

About geoponos5

Ελεύθερες Γεωπονικές Ενημερώσεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: